Wij hebben geleerd met vallen en opstaan, zodat u dat niet hoeft te doen

We hebben onze leerervaringen van twintig jaar in de bosbouw toegepast en hebben ze allemaal in een eenvoudige stobbenfreestool geïntegreerd. En zo hebben we Dipperfox ontwikkeld.

Ons verhaal

Tijdens werkzaamheden off-site, soms diep in de bossen, merkten we op dat het werk niet altijd zoals verwacht vooruitging. Soms kwam dat door het slechte weer of het moeilijke terrein, maar meestal kwam het door kleine zaken die vertragingen teweegbrachten, alsook obstakels, die allemaal samen leidden tot een enorme hoeveelheid verloren uren, brandstof en geld.

We hebben uit onze observaties en praktijken geleerd dat een betere planning en de juiste tools het verschil kunnen maken. Met een klein beetje innovatie, vindingrijkheid en vastberadenheid zijn we naar een volledig nieuw niveau gegaan en zijn we productontwikkelaars geworden.

En ziezo; het ene leidde tot het andere en in 2018 hebben we het eerste werkende prototype van de stobbenfrees gebouwd. Het was een succes, want we hebben het na de verzending voor testen in een bedrijf voor zware werktuigen, nooit teruggezien. Ze wilden het gewoon niet teruggeven. Dus hebben we een nieuw en beter prototype gebouwd, dat we overigens ook nooit hebben teruggezien!

Dit inspireerde ons om onze vaardigheden op het vlak van zware werktuigen, bouwkunde, productie en bedrijfsontwikkeling te combineren in de lancering van Dipperfox, een innovatief merk van zware werktuigen dat onze ervaring, ideeën, passie voor efficiëntie en onze gekke gedachten combineert.

We ontwerpen en produceren alle stalen componenten in onze eigen fabriek die uitgerust is met de slimste en snelste staalverwerkingsapparatuur, mensen en marktexperten. Ons familiebedrijf is uitgegroeid tot een team van vijftien ingenieurs, bedieners en specialisten die nu al aan het werken zijn aan nieuwe producten, die allemaal bestemd zijn om dingen te boren, snijden, eraan te trekken en te malen, zoals u nog nooit gezien hebt!