Tijdens werkzaamheden off-site, soms diep in de bossen, merkten we op dat het werk niet altijd zoals verwacht vooruitging. Soms kwam dat door het slechte weer of het moeilijke terrein, maar meestal kwam het door kleine zaken die vertragingen teweegbrachten, alsook obstakels, die allemaal samen leidden tot een enorme hoeveelheid verloren uren, brandstof en geld.

We hebben uit onze observaties en praktijken geleerd dat een betere planning en de juiste tools het verschil kunnen maken. Met een klein beetje innovatie, vindingrijkheid en vastberadenheid zijn we naar een volledig nieuw niveau gegaan en zijn we productontwikkelaars geworden.

En ziezo; het ene leidde tot het andere en in 2018 hebben we het eerste werkende prototype van de stobbenfrees gebouwd. Het was een succes, want we hebben het na de verzending voor testen in een bedrijf voor zware werktuigen, nooit teruggezien. Ze wilden het gewoon niet teruggeven. Dus hebben we een nieuw en beter prototype gebouwd, dat we overigens ook nooit hebben teruggezien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *