Mijn job bestaat er in afvoergreppels in bossen te reconstrueren. De stobben verwijderen met een strobbenrooier met haak of een schep leidt altijd tot dezelfde problemen: het werk gaat niet goed vooruit en uiteindelijk heb ik geen plaats meer door de grote hopen verwijderde stobben en wortelen.

Nadat ik een van de eerste werkende prototypes van de Stump Crusher bemachtigd had, kon ik mijn werk vanuit een volledig andere hoek aanpakken. In een mum van tijd worden de stobben doorboord en in de bodem geduwd, waar ze op natuurlijke wijze kunnen composteren.

Nu krijg ik hetzelfde werk vier keer sneller gedaan en krijgen mijn klanten een schoner eindresultaat. Aangezien er geen resten de weg blokkeren, zijn de greppels gemakkelijk bereikbaar, zowel te voet als met lichtere onderhoudsvoertuigen. Ik heb mijn geld duidelijk terugverdiend met deze investering, want het prototype werkt nog altijd probleemloos.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *