Dipperfox Stump Crusher 850 Pro

De Dipperfox SC 850 Pro is het meest efficiënte gereedschap ter wereld voor het verwijderen van boomstronken voor graafmachines van 14-30 ton. Deze verticale stobbenfrees is vele malen sneller in vergelijking met andere traditionele stobbenfrezen.

Een belangrijk onderdeel van zijn indrukwekkende prestaties is het gepatenteerd schakelmechanisme dat de draaisnelheid stuurt. De snelheid is daarbij afhankelijk van de hardheid van de stronk. De Dipperfox, zowel de SC400, SC600 als SC850 Pro, is de enige stobbenfrees met eenvoudig vervangbare onderdelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de messen en de centrale schroef.

De Dipperfox SC850 Pro is een gereedschap voor professionele gebruikers om grote hoeveelheden stobben of groot formaat stobben te verwijderen. De snelheid waarmee dit werktuig presteert en het feit dat het milieuvriendelijker is, maakt het uiterst voordelig voor klanten in vergelijking met traditionele stobbenfrezen.

 

Vereisten voor graafmachines:

  • Minimumvermogen van 74 kW (100 pk)
  • Druk van 180-350 bar
  • Oliestroom van 110-220 l/min
  • Gewicht van 14 – 30 ton

Bel me terug

Wil je meer weten over het werken met de Dipperfox, een offerte aanvragen of een demo-dag bezoeken? Vul dan ons formulier in en wij nemen contact met je op. We helpen je graag verder!