Dipperfox Stump Crusher 600

De Dipperfox SC600 is een variant die is ontworpen voor gebieden waar grote machines geen toegang hebben en waar de kleinere SC400 minder uit de voeten kan door het formaat van de boom/bomen. Dit model vereist een drager met een gewicht van 285 kg.

Het belangrijkste voordeel van de Dipperfox SC600 is dat het, in vergelijking met traditionele stobbenfrezen, veiliger, minder lawaaiig en efficiënter is. Dit komt doordat de Dipperfox een laag toerental heeft met een maximum van 60 omwentelingen per minuut, wat voorkomt dat het mes met hoge snelheid stenen raakt en deze zal wegduwen in plaats van terug te slaan. Hierdoor kun je een veel kleinere risicozone creëren in vergelijking met horizontale freesmachines met hoge snelheid.

De Dipperfox SC600 is ook veel sneller in het verwijderen van stronken dan traditionele stobbenfrezen en maakt een boordiepte van 500 mm onder het maaiveld mogelijk. Hierdoor kun je direct en op exact dezelfde plek herplanten.

Vereisten voor een graafmachine

 • Grootte 6-14 t
 • Motorvermogen 35-83 kW
 • Werkdruk 150-250 bar
 • Hydraulisch debiet 65-150 l/min

Vereisten voor een graaflaadmachine

 • Grootte 6-14 t
 • Motorvermogen 50-80 kW
 • Werkdruk 150-250bar
 • Hydraulisch debiet 65-150 l/min

Vereisten voor compacte lader of rupslader

 • Grootte 2-6 t
 • Motorvermogen 40-80 kW
 • Werkdruk 150-250bar
 • Hydraulisch debiet 65-150 l/min

Bel me terug

Wil je meer weten over het werken met de Dipperfox, een offerte aanvragen of een demo-dag bezoeken? Vul dan ons formulier in en wij nemen contact met je op. We helpen je graag verder!